Wiki

Holdet eksperimenter også i en wiki, vi anvender her pbworks. Vores wiki er offentlig.

19. februar 2014

Eksperimenter - Google Hangouts

Tirsdag d. 25. februar går holdet i gang med at eksperimentere med forskellige platforme for online møder / vejledning etc.

Vi vil blandt andet forsøge os med Google Hangout, som jeg har udfærdiget en lille vejledning til på vores pbwiki - som ligger i wikien, så de studerende også kan justere den, hvis de undervejs opdager nogle misser!

Desværre er holdet for stort til, at vi alle kan være på en Hangout samtidigt (max. 10 deltagere), så jeg er nu i gang med at planlægge, hvordan vi gør. Måske bliver løsningen at følge én af de to modeller, som MoMa fulgte på et MOOC kursus, jeg deltog i:



MoMa inviterede til en Hangout, hvor vi kunne chatte med underviseren, som det også fremgår tydeligt af videoen. Underviserne henviser flere gange til noget, der siges i chatten og de opfordrer til at stille spørgsmål , se fx. 3:36, 4:41 og 5:49, hvor det første spørgsmål stilles.

Tidligere havde de inviteret nogle få deltagere med, det synes jeg virkede utroligt godt. Vi andre kunne chatte med underviseren samtidigt, se 8:10

Ingen kommentarer: